Monday, December 28, 2009

hanya di sini


Ermmm... Dah lama tidak menjenguk ke blog ni. Sibuknya kemain... tk sempat nk berkarya di sini. Hati pun sedang gundah gelana tk tentu arah, hari-hari terlalu sibuk melayan kerenah anak-anak yg sedang meningkat remaja...

Itulah hidup aku... seorang wanita yg sentiasa dikejar dan mengejar namun akhirnya impian hanya tinggal impian. Hanya doa padaNya tidak pernah lekang dari bibir memohon satu hasrat... kerana doa tulusku hanya Dia yang tahu!

19 comments:

JAMILKUCING said...

Askm shima

saya ada cerita untuk sinar harian. tentang kes ragut yang tak berkesudahan di stesyen lrt panda INDAH. setiap hari ada. anak saya pun kena orang letak pisau di tengkok. report polis dah tak larat. 2-3 cina dah kena. india depan rumah mak die kena. semalam anak die kena.

Shima said...

Wsalam Jamil

Boleh call sinar harian. Suruh dorg dtg buat liputan@siasatan.. ishhh, bahaya tu. Jangan diamkan perkara ni...

Saya doakan anak2 Jamil sntiasa dlm keadaan selamat!

ardi said...

Salam kenal, nak Ke Malang-Indonesia, jangan lupa beli oleh=oleh Keripik buah

skb nganjuk said...

is the best, jalin persaudaraan dengan sesama

yatie said...

dont worry, b happy.. i'm with u.. check out my new post.. 'kalau hubby dah tak sayang, what should i do? huhu..

Khairul Amri Dalimunthe said...

Askm kak..
Salam kenal, salam sahabat para bloger..

-motiveme-
-bloger IND-

qulo re said...

@(^_^)@

Business logo design said...

Great post you have posted.Pic is very inspiring.
Keep posting like that!

Yadira Alvarez B y Lorena Alvarez B said...

saludos desde Colombia....
muy lindas sus fotos y los escritos, Dios es igual acá o allá, es el mismo Dios de amor...
felicitaciones y muchos exitos
yadira alvarez

Yadira Alvarez B y Lorena Alvarez B said...

Saludos desde Colombia,
me gusta mucho sus fotos y los escritos tambien...Dios es el mismo Dios aca o alla es un Dios de amor

Arga Wijaya Hardy said...

Visit My Pages... ==> http://mencoba-sukes.blogspot.com/

lily said...

mampir yyyyaaa http://lilyandila.blogspot.com/

@jis T@ntawi said...

insya allah...smga impian anda trcapai..

roye said...

Consistent with "reverse positioning" understand the REAL Second coming would equate with The Matrix's Anti-Christ, the fake battle of good and evil which will come at the end.
I have spoken on this issue in years past. Understanding how they use the political environment to redefine people's value system, realize anyone who speaks of the old world and its ways will envoke hatred. So when/if the Anti-Christ comes along speaking of reverting back to what liberalism would consider repressed and immoral may be the only hope to salvage the god's favor and keep moving forward rather than begin the 1000 year clock. The fake Second Coming will feed into this political enviornment.
cheap flights to colombo
flights to colombo
colombo flights

Che Net said...

Hanya disini....
Nak tambah sikit je...tentang kerenah anak anak juga, isteri saya sentiasa BERPESAN, walau bagaimana pun nakal, jgn kita emak bapa dia , cepat putus harap, lalu melontar ucapan yg tidak baik,,doa..doa..dan sentiasa yg baik mendahului kalam yg terpancut keluar.

VISIT : JOMWALKABOUT.BLOGSPOT.COM..

ikha ^_^ said...

Hai, salam sejahtera... maaf menggangu... saya hanya nak share dengan anda. sy merupakan personal coach untuk sesiapa yang hendak menurunkan berat, maintain kan berat, atau menurunkan berat badan atau juga untuk mendapatkan life yg sihat. Anda berminat??pm me or ini no saya: 013-2530130

https://www.facebook.com/pages/Herbalife-beauty-for-you/287227654706500

Visio 2010 said...

In Microsoft Visio Standard 2010 Download, project task list status updates are synchronized/bi-directional with SharePoint Server 2010 after the plan is published. In PWA, project task list status updates are one-way and only occur from the SharePoint project task list to PWA.
With a dramatically improved user experience and intelligent drawing tools and templates, Microsoft Visio 2010 Download makes every step in creating diagrams easier.
Microsoft Visio Professional 2010 Download helps business and creative professionals communicate and collaborate more effectively and securely with virtually anyone, anywhere. Unify a wide range of content in a single organized PDF Portfolio. Collaborate through electronic document reviews. Create and manage dynamic forms. And help protect sensitive information.

ika said...

Yah hendaknya setiap upaya dikembalikan kepada niatnya. Dan hendaklah setiap amal dikembalikan kepada niatnya juga. Innamal 'amalu bin niat wa innamal likulim riim mannawa fa mankanat hijratuhu illallohi wa Rasulihi...(Buchori-Muslim). Berangkat kita bekerja hanya karena Alloh SWT dan pulang kita bekerja karena Alloh SWT pula. Rindu kepada istri kita hanya karena Alloh SWT dan meninggalkan istri ntuk mencari nafkah hanya karena Alloh SWT. Berperang kita untuk menjaga Islam hanya karena Alloh saja dan sayang kepada umat manusia dilandasi karena niat hanya kepada Alloh SWT.

zqyu white said...

blog anda sangat menarik, jika anda berkenan kunjungilah balik blog saya http://bit.ly/1nFzczM
terimakasih ^^